fbpx
При нас можете да реализирате своите идеи за спалня, кухня, хол, антре, детска, офис, магазин, заведение или хотел
Произвеждаме всякакви видове мебели по поръчка за вашият дом, офис, заведение и хотел.
  • Безплатен оглед и вземане на размери
  • Безплатно изготвяне на 3D проект
  • Безплатна консултация с нашите проектанти
  • Безплатен монтаж на електроуреди
 

За нас

Добре дошли в сайта на Мебели Ариел

Тук ще научите -кои сме ние, каква е нашата мисия, как бихме могли да ви помогнем и да разгледате голяма част от нашата работа.
Нашата мисия
Мебелите в дома създават настроение и отключват емоции за теб и любимите ти хора у дома. Те са много важна част от интериора. Нашата мисия е да ви помогнем да изберете най-доброто съотношение между дизайн и функционалност на мебелите, които да отговарят на вашия личен стил и да се чувствате по възможно най-добрия начин у дома. И разбира се да получите отлично качество на изработените от нас мебели.
Мебели Ариел е семейна фирма специализирана в проектиране и производтво на мебели.
Започнахме през 2005 година, когато наша приятелка живееща в чужбина ни повери своето жилище, закупено тук в България

През годините сме съсздали и реализирали стотици проекти на кухни, спални, дневни зони, детски стаи, магазини и др. Може да разгледате част от работата ни в нашата галерия.
Разполагаме със собствена производствена база с необходимите машини за професионална изработка на мебелните продукти. Работим с екип от млади, но изключително креативни и отдадени в работата си майстори.

В офиса ни ще ви посрещнат нашите консултанти и проектанти. Обръщаме голямо внимание на всеки клиент.

Предлагаме следните услуги:

1. Безплатен оглед, вземане на размери, оферта и идеен проект. След одобрение на офертата ще напрваим за вас и 3д проект като се заплаща депозит, който при сключване на договор се приспада.

2. Проектиране и производство на кухни, спални, гардероби, дневни,  детски стаи, антрета, цялостно обзавеждане, търговски обекти и др.

3. Към кухните предлагаме и всичко свързано с тях: уреди за вграждане, мивки, смесители и аксесоари. За всички уреди закупени от нас доставката и монтажа са безплатни.

4. За вашите спални предлагаме мартаци и подматрачни рамки.

Нямаме допълнителни такси за доставка и монтаж на мебелите.

Разбираме, че обзавеждането е предизвикателство за повечето от вас. Насреща сме да премахнем всички ваши притеснения и да ви изслушаме. Ще чуем вашите желания и на тяхна основа ще ви предложим най-доброто решение за мебели,които отговарят на вашия стил и същевременно са естетически функционални. Ще ви дадем много допълнителна иформация, идеи и възможности за дизайн според вашето пространство и не на последно място ще ви предложим възможно най-доброто според вашия бюджет.Заповядайте при нас да ви потопим в света на размерите, цветовете, материалите и ще превърнем тази ваша стъпка в цяло изживяване!

Ще се радваме да спечелим доверието ви и заедно да реализираме вашите идеи!
Очакваме вашите запитвания тук в нашата страница, в нашия офис или на нашите телефони:
Кристина Атанасова-консултант : 0878940142

a